Tőzsdézz, mint a profik...

Tőzsderobot Akadémia

Tőzsderobot Akadémia

Metatrader, a legelterjedtebb platform

2014. július 07. - TőzsdeRobot Akadémia

Ahogy azt már említettük, napjainkban szinte bárki kereskedhet devizával, ugyanis a világhálónak köszönhetően néhány kattintás szükséges csak ahhoz, hogy eladjunk, vagy épp vegyünk. Sokan azonban megfeledkeznek az egyik legfontosabb tényezőről, vagyis arról a platformról, amin maga a kereskedés zajlik.

Nem mindegy ugyanis, hogy milyen programot használunk. Az egyik legelterjedtebb ingyenesen használható Forex kereskedési platform a Metatrader.

Ezt a platformot nagyon sok brókercég használja, így biztosak lehetünk benne, hogy a használata során nem találkozunk majd kompatibilitási problémákkal.

A Metatrader legnagyobb előnye azonban az, hogy valós idejű adatokat szolgáltat még a demó számla nyitásakor is, így a kezdő kereskedők pillanatok alatt belecsöppenhetnek az éles kereskedésbe, persze kockázatok nélkül.

Ugyanakkor a platform egyáltalán nem mondható egyszerűnek, legalábbis a kezdő kereskedők számára, így mindenképp érdemes vele alaposabban megismerkedni. A legalapvetőbb funkciók használata persze gyerekjáték, de a komolyabb műveletek elvégzése már igényel némi szaktudást. Ez a platform ugyanis egy valóban átfogó, mindenre kiterjedő kezelési lehetőséget ad a kereskedő kezébe, s aki jól tudja használni, az a segítségével pillanatok alatt hozhat pozitív döntéseket.

Ahhoz azonban, hogy a Metatrader platform funkciói világosak legyenek, érteni kell az egyes fogalmak mögött rejtőző jelentéseket is, s ezt maga a platform nem tanítja meg. Kezdetnek tehát elegendő letölteni, s tanulmányozgatni a Metatrader legújabb verzióját, s közben ismerkedni az új fogalmakkal!

metatrader.jpg

tozsderobot-akademia-tozsdezz-mint-a-profik-300x250.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsderobotakademia.blog.hu/api/trackback/id/tr76481261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása