Tőzsdézz, mint a profik...

Tőzsderobot Akadémia

Tőzsderobot Akadémia

És igen, el lehet érni egy év alatt is 10900% hozamot

2015. február 05. - bloggerm

Az biztos, hogy időnként fel-fel bukkannak önjelölt traderek. De, azt is láthatjuk, hogy a nagy tőzsde guruk már régóta ott vannak a piacon. Ebből azt a konklúziót is levonhatjuk, hogy a tőzsde ma is ugyanúgy működik, mint régen. Abban egyetérthetünk, hogy nem nyerhet mindenki, de közben csábít az, hogy van, aki igenis nyer a tőzsdén. 

Larry R. Williams neve ismerős lehet számodra ha tőzsdézel. Azért is, mert az ő nevét viseli az egyik indikátor, amit már lehet használtál is (Williams %R). Most arra nem térünk ki, hogy a forexen nem biztos, hogy pontosan jól működik az indikátora, mivel ahhoz pontosabb COT adatok kellenének. 
Larry volt az a trader, aki bebizonyította, hogy egy kis kreativitással létre lehet hozni olyan indikátor, amivel egy éven belül 10900%-os hozamot lehet zsebre vágni. 1987-ben elindult egy tőzsde versenyen (World Cup Championship of Futures Trading), amit meg is nyert, mivel 10 000 dollárból 1 100 000 dollárt csinált. (Valószínűleg a tőzsdei zuhanásokból sokat tudott profitálni)

Larry Williams a mai napig oktat is, sőt nem csak oktat, hanem aktív trader, és eredményei alapján profitot is termel. Ő is bizonyítja, hogy az indikátoroknak igenis van keresni valójuk a kereskedésben, és ezt kihasználva a robotok is profitot tudnak termelni.

Nos, akkor mire vársz még? 
Kezdd el minél előbb, jelentkezz oktatásunkra. Kattints ide!

tozsderobot-akademia-tozsdezz-mint-a-profik-300x250.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsderobotakademia.blog.hu/api/trackback/id/tr437142761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása