Tőzsdézz, mint a profik...

Tőzsderobot Akadémia

Tőzsderobot Akadémia

Parabolic SAR a Metatrader-ben

2014. augusztus 29. - TőzsdeRobot Akadémia

A címben említett Parabolic SAR indikátor egy kifejezetten jól használható eszköz, s nagy valószínűséggel az Ön számára is sok hasznos előrejelzést hoz majd.

Az egyedisége azonban abban rejlik, hogy nem kizárólag a trendek irányát határozhatjuk meg vele, hanem segítséget nyújt a stop szintek meghatározásában is, így még biztosabbra mehetünk a kereskedés során.

Egyszóval ez az eszköz leginkább a kockázatok csökkentésére és kezelésére szolgál, s ezzel egy időben kiváló jelzéseket figyelhetünk meg a segítségével.

Továbbá fontos megemlíteni, hogy szinte minden platformban használható, így természeten a Metatrader-ben is jelen van. Az eszközt érdemes együtt használnunk más indikátorokkal is, ugyanis ezek együttes jelei már valóban megbízható előrejelzésekkel szolgálhatnak a kurzus alakulásáról.

Ez az indikátor a nyomon követhetőséget illetően kiválóan teljesít, ugyanis azonban némileg késik, így óvatosan kell vele bánnia a kereskedőnek. Amennyiben a kurzus alatt jelennek meg a Parabolic pontok, akkor nagy valószínűséggel a vétel a legmegfelelőbb, ha pedig fölé, akkor az eladás.

Az indikátor tehát egyszerű, legalábbis a kezelését illetően, a belső felépítése azonban ennél bonyolultabb. Ez tehát egy olyan trendkövető indikátor, amely viszonylag pontosan, azonban nem túl nagy gyorsasággal mutatja meg a kereskedőnek a helyes irányt, így mindenképp érdemes kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.

Ha további információkra is szüksége van a téma kapcsán, kérjük, hogy keressen minket bizalommal, s minden kérdésére választ adunk!

parabolic-sar.jpg

tozsderobot-akademia-tozsdezz-mint-a-profik-300x250.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsderobotakademia.blog.hu/api/trackback/id/tr646647453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása