Tőzsdézz, mint a profik...

Tőzsderobot Akadémia

Tőzsderobot Akadémia

Indikátorok a Metatrader-ben

2014. augusztus 15. - TőzsdeRobot Akadémia

Az indikátorok megosztják a közvéleményt. Vannak, akik rendszeresen használják őket, de természetesen olyanok is, akik csak elvétve, vagy talán egyáltalán nem. Pedig érdemes, de lássuk, hogy mit mutatnak számunkra az indikátorok a Metatrader-ben.

Az indikátorok alapvetően olyan segédeszközök, amelyek révén többletinformációhoz juthatunk az adott kurzusról és a hozzá tartozó előzményekről, így sikeresebben kereskedhetünk.

Ezek a segédeszközök a Metatrader-ben a chart-ok alatt jelennek meg, függően attól, hogy melyeket használjuk az adott pillanatban. Az indikátorok a hagyományos gyertya nézetet némileg kibővítik, s így teljesen más perspektívából is szemlélhetjük a kurzusokat.

Segítségükkel berajzolhatjuk az egyes csatornákat és szinte mindent megtehetünk, ami valamilyen módon megkönnyíti a kurzus elemzését, s így a kereskedést is.

(Soron következő cikkeinkben bemutatunk néhányat az indikátorok közül, s kitérünk arra, hogy melyik változatot miért és mikor érdemes használni.)

Alapvetően tehát elmondható, hogy az indikátorok használata nem nélkülözhetetlen a kereskedés során, viszont kétségtelenül sok pozitívumot rejtenek magukban, így mindenképp érdemes őket megismerni és kitapasztalni.

Olyan segédeszközök ezek, amelyek az adott grafikonokhoz hozzárendelve, egy teljesen más dimenzióját láttatják vizuálisan az adott kurzusnak. A használatuk egyszerű, s nincs ez másként a Metatrader-ben sem, ahol számtalan beépített indikátorral találkozhatunk.

Rövidesen folytatjuk!

metatrader-indicator.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsderobotakademia.blog.hu/api/trackback/id/tr46607971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása